A velencei hegedűs

3 599 Ft
Rendelhető
SKU
9789636356323

Adriana d'Amatót, a tehetséges hegedűtanoncot zsarnok apja eltiltja a zenéléstől. A fiatal lány azonban nem hajlandó lemondani szenvedélyéről: egy este elszökik otthonról, hogy tanárául kérje fel a Piet? éppen kegyvesztett oktatóját, a hegedűvirtuózt és neves komponistát, Antonio Vivaldit. 
Miközben apja egy jómódú arisztokrata férj oldalán látná legszívesebben lányát, Adriana az éjszaka, titokban vett hegedűleckék során menthetetlenül beleszeret oktatójába. Érzései viszonzásra találnak, azonban szerelmüket nem vállalhatják fel: a hajadon lány iránt Velence egyik legbefolyásosabb családjának fia érdeklődik, Vivaldi pedig felszentelt pap - bukása a társadalom szemében egyben zenei pályafutása végét is jelentené.
Mindketten tudják, hogy boldogságuk Adriana esküvőjéig tarthat, amikor örökre el kell búcsúzniuk egymástól. Ám hiába válik a lányból felnőtt nő, feleség és anya, útjuk újra és újra keresztezi egymást - hiszen összeköti őket a muzsika, mely Adriana szívében is csak elhalkult, amikor elszakították szerelmétől, de örökre nem hallgathatott el. 

"Lenyűgöző történelmi regény. Olvasása közben ellenállhatatlan vágyat érez az ember, hogy a maestro szépséges muzsikáját hallgassa."

The Historical Novel Society

További információ
Alcím Antonio Vivaldi története
Szerző Alyssa Palombo
Sorozat Nem 
Kiadó I.P.C. Könyvek Kft.
Megjelent 2018
ISBN 9789636356323
EAN 9789636356323
Kötésmód Puhatáblás
Oldalak száma 512
Tömeg (kg) 0.5560
Write Your Own Review
Írja meg véleményét:A velencei hegedűs
Copyright © 2017 Adó-Építész Bt. Minden jog fenntartva!