Az összeomló birodalom

3 480 Ft
Rendelhető
SKU
9789634192428

A világegyetemünket a fizika törvényei uralják, így nem lehetséges a fénysebességnél gyorsabb utazás. De egy dimenziókon túli mező, az Ár felfedezése mindent megváltoztat. Az emberiség elérheti a téridő bizonyos pontjait, melyeken át számtalan naprendszerbe eljuthat.

Az emberiség kiárad a Földről az űrbe, idővel megfeledkezik a gyökereiről, és új birodalmat alapít, az Egyesülést. Alapelvük, hogy egyetlen emberi előőrs sem maradhat meg a többi nélkül. Ez biztosítékot jelent a csillagközi háború ellen, de egyben az uralkodás záloga is a birodalom vezetősége számára - a rendszer azonban nem hibátlan, és erre néhányan rájönnek.

Egy tudós az élete kockáztatásával próbálja tudatni az uralkodóval, hogy a birodalom az összeomlás szélére került. Az egyik kereskedőház sarja ördögi összeesküvés nyomaira bukkan. Az Egyesülés új császárnője pedig veszélyes hazugságokkal és árulással kénytelen megküzdeni, miközben körülötte kitörni készül a forradalom. Míg mindhárman versenyt futnak az idővel, hogy megmentsék az emberi civilizációt, az ellenfeleiknek egészen más terveik vannak.

További információ
Szerző John Scalzi
Sorozat Nem 
Kiadó Agave Könyvek
Megjelent 2017
ISBN 9789634192428
EAN 9789634192428
Kötésmód Puhatáblás
Oldalak száma 311
Tömeg (kg) 0.3160
Write Your Own Review
Írja meg véleményét:Az összeomló birodalom
Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!
Copyright © 2017 Adó-Építész Bt. Minden jog fenntartva!