Az utolsó nap

Akciós ár 3 192,00 Ft Lista ár 3 990,00 Ft
Rendelhető
SKU
9786155638404

William R. Forstchen trilógiájának harmadik kötete az Egy másodperccel később és az Egy évvel később New York Times bestseller regényeinek nyomán, újból az amerikai nemzet élet-halál küzdelmét tárja elénk. Az áramellátó hálózatot megsemmisítő elektromágneses csapás (EMP) óta a túlélők közel teljes sötétségben, az éhezés és a terror árnyékában próbálják újjáépíteni egykor virágzó országukat.

Az önjelölt kormányerők ellenében aratott győzelem után John Matherson és közössége az EMP-támadás következtében elveszett technológiák és a közrend helyreállításán munkálkodik, a kormány azonban váratlan bejelentést tesz: fontos régiókat enged át véglegesen a kínai és mexikói megszállóknak. Az alkotmány nincs érvényben többé, a hivatásos hadsereg még bevethető csapatait pedig a megmaradt államokban dúló belső lázadások leverésére vezénylik.

John váratlanul egykori parancsnokával és legközelebbi barátjával, Bob Scales tábornokkal találja szemben magát. Vajon Scales tábornok is aggályok nélkül teljesíti a kormány parancsait vagy az újból egyesített amerikai nemzetért vívott küzdelem kulcsfontosságú alakjává válik? Lehetséges, hogy a szabadságjogokat folyamatosan kurtító és saját szuverenitását áruba bocsátó kormány éppen azt kapja majd, amitől a legjobban retteg: egy valódi forradalmat?

További információ
Alcím N/A
Szerző William R. Forstchen
Sorozat N/A
Kiadó 21. Század Kiadó
Megjelent 2017
ISBN 9786155638404
EAN 9786155638404
Kötésmód Puhatáblás
Oldalak száma 447
Tömeg (kg) 0.4880
Write Your Own Review
Írja meg véleményét:Az utolsó nap
Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!
Copyright © 2017 Adó-Építész Bt. Minden jog fenntartva!