Eshtar - Második könyv

3 990,00 Ft
Rendelhető
SKU
9786155628092

A történet folytatódik. Inisfael világán lassan szárnyra kap Eshtar vallása, és a háború kimozdul a patthelyzetből. Új korszak kezdődik, bár a királynő nem kerülheti el a vérontást.
Mikael és Arkady, négyszáz évvel később, más jellegű problémákkal néznek szembe: a politikai elit ellenük fordul, miközben több fronton kénytelenek háborút folytatni. Dareeos titkos flottája délen partra száll, és népirtásba kezd Új-Alexandriában, egy rejtélyes Sötét Apostol vezetésével; északon pedig maga a sötét nagyúr rombolja porig az útjába kerülő városokat.
Vittoryát útja a Föld múltjába vezeti, ahol segítségére siet Gilgames, Uruk királya, és ketten megdöntik a Férgek földi szolgájának, Aggának zsarnoki uralmát Mezopotámia felett.
Idővel fény derül rá, hogy minden esemény egyetlen rendszer részét képezi, melyet egy titokzatos időutazó tart a kezében.

Az SF-et fantasyelemekkel vegyítő ciklus második kötetében a fiatal főhősök nem ismernek határt sem térben, sem időben, mégsem a kalandok a legfontosabbak: a felnőtté érés folyamatának lehetünk tanúi, miközben a szereplők igyekeznek megbirkózni a vallás, a hazafiasság, a háború és az erőszak, valamint a felelősségvállalás és a szerelem problémáival.

További információ
Alcím N/A
Szerző Michael Walden
Sorozat N/A
Kiadó Metropolis Media
Megjelent 2016
ISBN 9786155628092
EAN 9786155628092
Kötésmód Puhatáblás
Oldalak száma 489
Tömeg (kg) 0.4780
Write Your Own Review
Írja meg véleményét:Eshtar - Második könyv
Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!
Copyright © 2017 Adó-Építész Bt. Minden jog fenntartva!