Harry Potter és az azkabani fogoly - Illusztrált kiadás

7 980 Ft
Rendelhető
SKU
9789633245392

A Sötét Nagyúr most erőtlen s magányos. Hívei elfordultak tőle. Szolgája tizenkét éve rabságban senyved. Ma este, még éjfél előtt, a szolga kiszabadul, és visszatér urához. Segítségével a Sötét Nagyúr erőre kap, s hatalma rettentőbb lesz, mint valaha. 
Harry Potter szokásos rémes vakációját tölti Dursley-éknél, ám a helyzet úgy elfajul, hogy Harry elviharzik a Privet Drive-ról. Így köt ki a Kóbor Grimbuszon, ami elviszi őt abba a világba, ahová egész nyáron vágyott. Az Abszol úton ijesztő hírek járják: az Azkabanból, a gonosz varázslókat őrző rettegett börtönből megszökött egy fogoly. A Mágiaügyi Minisztériumban tudják, hogy a veszélyes szökevény a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába tart. Harry pedig egy véletlen folytán tudomást szerez róla, hogy az illető az ő nyomát követi.
Harry harmadik évét a Roxfortban baljós ómenek kísérik. Egyre inkább feltárul előtte saját múltja, és Voldemort leghűségesebb szolgájával is farkasszemet kell néznie.
A Kate Greenaway-díjjal kitüntetett Jim Kay pazar illusztrációkkal jeleníti meg J.K. Rowling varázslatos világát az immár klasszikus sorozat harmadik kötetében.

További információ
Szerző J. K. Rowling
Sorozat Harry Potter sorozat
Kiadó Animus Kiadó
Megjelent 2017
ISBN 9789633245392
EAN 9789633245392
Kötésmód Keménytáblás
Oldalak száma 336
Tömeg (kg) 1.8120
Write Your Own Review
Írja meg véleményét:Harry Potter és az azkabani fogoly - Illusztrált kiadás
Copyright © 2017 Adó-Építész Bt. Minden jog fenntartva!