Kiéhezettek

3 800 Ft
Rendelhető
SKU
9789630984652

A történet a jövőben játszódik, az emberiség nagy része egy gyorsan terjedő fertőzés áldozatává vált. A fertőzést egy különleges gomba okozza, amely a szervezetbe jutva átveszi az irányítást a gazdatest idegrendszere fölött. A fertőzöttek, a kiéhezettek gyorsan elveszítik személyiségüket, emberi mivoltukat, és egészséges emberek húsával táplálkoznak. 
A egészségesek védett városokba húzódtak vissza, vagy guberálókká válnak, azaz veszélyes bandákhoz csapódva próbálják túlélni a helyzetet.
Egy jól védett katonai bázison különleges gyerekeket tartanak fogva, egymástól is elzárva. Ők is kiéhezettek, azonban megőrizték emberi tulajdonságaikat sőt, kiemelkedően magas intelligenciával rendelkeznek. A tudósok abban reménykednek, hogy segítségükkel vagy inkább felhasználásukkal sikerül megtalálniuk az ellenszert. 
Egy napon a kiéhezettek és a guberálók megtámadják a bázist, csak keveseknek sikerül megmenekülniük, köztük az egyik legintelligensebb kiéhezett gyerekkel, Melanie-val. A menekülőknek a kiéhezettekkel zsúfolt városokon át kell eljutniuk a biztonságot jelentő védett területre.

További információ
Szerző M. R. Carey
Sorozat Nem 
Kiadó Kossuth Kiadó
Megjelent 2016
ISBN 9789630984652
EAN 9789630984652
Kötésmód Puhatáblás
Oldalak száma 456
Tömeg (kg) 0.3120
Write Your Own Review
Írja meg véleményét:Kiéhezettek
Találtunk pár terméket amely elnyerheti a tetszését!
Copyright © 2017 Adó-Építész Bt. Minden jog fenntartva!